Малко не достигна на русенеца да спечели финалаИван Банчев остана със

...
Малко не достигна на русенеца да спечели финалаИван Банчев остана със
Коментари Харесай

Иван Банчев се връща със сребро от европейското първенство по стрелба с лък

Малко не доближи на русенеца да завоюва финала

Иван Банчев остана със сребърен орден в дисциплината рекърв при младежите до 21 години на Европейското състезание по пукотевица с лък в Лилешал (Великобритания), заяви.

Малко не доближи на българина да завоюва финала, който се организира през днешния ден. Иван Банчев се изправи против Монти Ортон от Англия в мач за златните медали. Българинът беше по постоянен първоначално и поведе решително с 4:0 (25:22, 27:26). В третата серия се стигна до последния изстрел в който Иван имаше потребност от изстрел в осмицата с цел да затвори мача, само че презадържа и изстрела му отиде седмица, което докара до равна серия 23 и резултат 5:1.

Следващите 2 серии също бяха инфарктни и британецът завоюва с по една точка всяка, което докара мача до тъждество 5:5 след всички публични изстрели. Победителя трябваше да се реши от по един изстрел за играч, който е по-близо до центъра печели купата. Монти Ортон стреля пръв и уцели 8-ца. Всичко беше в ръцете на Иван и вятъра който духаше на терена. Банчев също уцели осмица, а измерванията демонстрираха че осмицата на британеца е по-близо до центъра.

Иван Банчев доближи до финала откакто се подреди 25-ти в елиминационната скица от 54 участника с 635 точки. И поредно отстрани пет съперника.

Българите в състав Иван Банчев, Патрик Великов, Благой Тодоров и Мария Павлова водени от националния треньор Иван Иванов и треньора Венцислав Великов записаха едно от най-успешните си участия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР